Ontdek al fietsend veertig (h)eerlijke inspiratiepunten met de Fair Trade Ecocyclo in Geel en Kasterlee. Deze twee nieuwe fietsroutes van in totaal 60 km inspireren je rond fair trade en duurzaamheid dicht bij huis.

Woensdag 28 juni om 18.30 uur kan je de nieuwe fietsbrochure ontdekken tijden de streekproductenmarkt op de Markt in Geel.

Zestig kilometer fietsen langs locaties met een link naar eerlijke handel en lokale producten. Dit kan nu met de nieuwe Fair Trade Ecocyclo. De provincie Antwerpen realiseerde in samenwerking met de stad Geel en de gemeente Kasterlee een nieuwe fietsbrochure.

Proef de verse hoeveproducten, ontdek de lekkere streekproducten en ervaar dat fair trade en duurzaamheid geen loze begrippen zijn in deze mooie gemeenten.

Afspraak op woensdag 28 juni 2017 om 18.30 uur op de streekproductenmarkt (Markt in Geel) voor de officiële voorstelling van de fietsbrochure door Luc Lemmens, gedeputeerde voor Mobiliteit van de provincie Antwerpen, Griet Verhesen, schepen van ontwikkelingssamenwerking van de stad Geel en Guy Van de Perre, schepen van landbouw van de gemeente Kasterlee.