Familiezaak Verbuecken in Herentals is een begrip in de Kempen en ver daarbuiten. De familiezaak bestaat 4 generaties, 90 jaar kwaliteit in ondermode & lingerie.

De speciaalzaak op de Aarschotseweg krijgt al sinds 30 jaar een massa vaste klanten over heel de regio Kempen en Limburg over de vloer.

'Dit is nu de 4e generatie', weet co-zaakvoerder Wim De Ceuster (28). 'Samen met m'n zus Liesbeth (34) runnen we de zaak met veel enthousiasme. Onze pa Pierre kijkt nog wel soms even over onze schouders mee. Z'n jarenlange ervaring in de ondermodesector zetten we om in moderne marketing.

Ik ben hier opgegroeid en ons mama Christiane heeft me samen met onze papa gepusht om mee in de zaak te stappen. Daar ben ik samen met m'n zus heel blij om.

De allerbeste kwaliteit én persoonlijke bediening vinden we ontzettend belangrijk in ons concept. Je komt in onze winkel binnen en we geven je meteen die persoonlijke touch.

Verbuecken wil de klanten in de watjes leggen en verwent met o.a. warme kamerjassen, fijn ondergoed, heerlijke nachtkleding en toffe lingerie voor alle seizoenen van de beste merken.

Net dat lekkere wondergoed-gevoel dat je alleen bij Verbuecken vindt. Je krijgt een uitgebreid advies en de precieze pasmaat op jouw lijf geschreven uit de uitgebreide collectie van 30 populaire wereldmerken.

Prijs-kwaliteit is de leuze van huis Verbuecken, traditie van 90 jaar. Democratisch, de juiste prijs. Je blijft van je ondermode houden, ook na veel keren wassen, da's Verbuecken.

Een feestelijk cadeau van Verbuecken blijft het hele jaar door een echte herinnering van een teder moment.

Samen met onze familie en het Verbuecken-team wensen we onze klanten Prettige Feesten en een Gezond 2018', besluit Wim De Ceuster.

Eindejaarsgeschenken - cadeaubonnen Verbuecken

December = feestmaand bij Verbuecken : alle dagen open.
Elke klant krijgt een attentie | Maak kans op leuke prijzen (in de winkel/markt)
+ speciale sloggi actie 2+1 GRATIS (t.e.m. 24 dec.) -

Kerstavond 24/12 en Oudjaar open tot 17u.
Vrijdag vind je ondermode Verbuecken Pierre & C° ook op de Herentalse vrijdagmarkt (hoek Hofkwartier-Belgiëlaan).

Guy Verellen /NNieuws/pb