Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Verdacht overlijden vrouw (47) in Sint-Waldetrudisstraat Herentals : verdachte blijft in cel - UPDATE 2

Politiee Neteland

Zaterdagavond rond 19.40u is politie Neteland opgeroepen voor een verdacht overlijden van een vrouw in de Sint-Waldetrudisstraat Herentals. 

De straat is lange tijd afgesloten voor de vaststellingen.  Volgens de woordvoerder van politie Neteland gaat het vermoedelijk om een misdrijf.

Het labo van het parket en een wetsdokter zijn afgestapt voor verder onderzoek. 

De rechercheurs sloten de Sint-Waldetrudisstraat af tussen de Stadspoortstraat (Bovenpoort) en Rode Kruisstraat.

Over de leeftijd en de identiteit van het slachtoffer zijn nog geen details bekend. (pol)

UPDATE 17/12 om 08u

Politie Neteland is een uitgebreid onderzoek gestart naar de omstandigheden waarin zaterdagavond de 47-jarige fotografe Kelly W. is overleden in een woning in de Sint-Waldetrudisstraat Herentals.  Er wordt uitgegaan van een verdacht overlijden. Haar vriend is meegenomen voor verhoor.

“Een autopsie moet nog duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak, maar resultaten daarvan zijn nog niet gekend”, zegt het parket Antwerpen afdeling Turnhout zondagochtend. “Het slachtoffer is een 47-jarige vrouw. Haar vriend, een 46-jarige man, is meegenomen voor verhoor.”

De verdachte, T.L., is eerder al in aanraking gekomen met het gerecht. De man zou onder invloed van drugs zaken over het slachtoffer gezegd hebben in frituur Bovenpoort in de nabije buurt van het verdict : "Ik zit in diepe problemen, bel de politie."

Er is ondertussen de onderzoeksrechter gevorderd voor onopzettelijke doding en schuldig verzuim. (pol)

 

UPDATE maandag 18/12 - 16.30u

Vriend van slachtoffer (47) verdacht overlijden Sint-Waldetrudisstraat blijft in de cel op verdenking van onopzettelijke doding.

'De verdachte vriend van het slachtoffer die voor verhoor was opgepakt  blijft aangehouden. Na de ontdekking van het lichaam van de 47-jarige vrouw bij haar thuis in de Sint-Waldetrudisstraat, werd haar vriend opgepakt voor verhoor.
 
De onderzoeksrechter heeft nu zijn verdere aanhouding gevraagd en vrijdag verschijnt hij voor de raadkamer.
 
Hij wordt verdacht van onopzettelijke doding door drugs, schuldig verzuim en inbreuk op de drugswetgeving met dood tot het gevolg.
 
Mogelijk had de man haar drugs toegediend die haar fataal werden.
 
Op het lichaam van de vrouw werd vandaag een autopsie uitgevoerd. Om de doodsoorzaak te bepalen wordt er onder meer een toxicologisch onderzoek gedaan, waarvan er pas later resultaten zijn." (parket/pol)

Sint-Waldetrudisstraat 17, Herentals, België

Politiee Neteland

Deel dit artikel