U bent hier

Verdachte van schietincident op Hofeinde Grobbendonk aangehouden voor poging moord (2)

Grobbendonk
14.07.2019 - 11.20u
Door: Herman Gezelle

De 34-jarige man die zaterdagochtend in Hofeinde Grobbendonk het vuur opende op twee kennissen van hem, is door de onderzoeksrechter aangehouden voor poging tot moord. Dat meldt het parket van Antwerpen.

De slachtoffers - een 31-jarige man uit Lille en een 41-jarige man uit Vorselaar - waren rond 5 uur naar de woning van een kennis aan Hofeinde in Grobbendonk getrokken om een ruzie uit te praten. Toen ze aanbelden, opende de verdachte een raam en begon hij op hen te schieten.

De slachtoffers verscholen zich achter geparkeerde auto's, maar beiden liepen wel lichte verwondingen op. Ze werden daarvoor verzorgd in het AZ Herentals. De schutter werd opgepakt.

De 34-jarige man werd zondag voorgeleid voor de onderzoeksrechter en die besliste om hem aan te houden voor poging tot moord. Hij verschijnt in de loop van volgende week voor de raadkamer in Turnhout. (belga)

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto