Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Verdachten in onderzoek naar drugslabo in Lichtaart blijven aangehouden

Drugslabo  Lichtaart

De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van de drie verdachten die werden aangehouden in een onderzoek naar een drugslabo dat vorige week vrijdag werd ontdekt in Lichtaart.

Dankzij politionele informatie kon vorige week vrijdag door de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) een actief synthetisch drugslabo ontdekt worden in een loods ter hoogte van de Poederleesteenweg in Lichtaart.

Bij de huiszoeking in de loods werden drie verdachten gearresteerd. De onderzoeksrechter besliste om hen aan te houden. Het gaat om 3 verdachten : mannen van 28, 36 en 58 jaar, allen Zuid-Amerikanen.

Gespecialiseerde diensten zoals het labo van de Federale Politie en CRU (Clan lab Response Unit) kwamen ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.

De verdachten verschenen vandaag voor de raadkamer in Turnhout, die hun aanhouding bevestigde. Het onderzoek wordt verdergezet door de Federale Gerechtelijke Politie onder leiding van de onderzoeksrechter.

Anoniem meldpunt drugsplantageontdekt.be

Heb je een vermoeden van een cannabisplantage, drugslabo of dumping van drugsafval? Een verdachte situatie in de provincie Antwerpen melden kan via het meldpunt www.drugsplantageontdekt.be. Met deze website willen het Openbaar Ministerie, de politiediensten en de gouverneur van de provincie Antwerpen de burgers de kans geven om op een veilige en anonieme manier de politie te verwittigen over de aanwezigheid van cannabisplantages, drugslabo’s of de dumping van drugsafval. Zo strijden we samen tegen drugscriminaliteit.

Poederleesteenweg, Lichtaart, België

Drugslabo  Lichtaart

Deel dit artikel