U bent hier

Verdwenen fietser uit Mol (37) dood teruggevonden op Kalmthoutse Heide

Kempen regio | Mol | Provincie Antwerpen
01.07.2019 - 15.33u
Door: Herman Gezelle

Op de Kalmthoutse Heide is maandagmiddag het lichaam van een 37-jarige man uit Mol aangetroffen. Dat zegt de lokale politie van de zone Grens. De man was er zondag gaan fietsen, maar gaf sindsdien geen teken van leven meer.

Een zoekactie zondagavond leverde niets op, maandag werd zijn lichaam gevonden. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar er zouden geen aanwijzingen zijn van kwaad opzet.

De man zou met zijn wagen naar het natuurgebied gereden zijn en vervolgens zijn fiets hebben uitgeladen om eropuit te trekken. Toen zijn familie 's avonds niets van hem hoorde, werd alarm geslagen.

De politie zette een zoekactie op met onder meer een helikopter, boswachters, honden en paarden, maar dat leverde niet meteen iets op. Maandag werd de man dan toch levenloos teruggevonden, bij zijn fiets . Het is nog niet duidelijk of hij een ongeval had of een natuurlijke dood stierf. (belga)

imageMeer nieuws

Maatwerkbedrijf TWERK innoveert in coronatijden

Herentals | Kempen regio 24.10.2020 - 12.39u reading time6min

Dat de Coronacrisis heel wat ondernemingen voor bijzondere uitdagingen stelt, is zeer bekend. Dit is dan ook niet anders voor VZW TWERK. TWERK is een maatwerkbedrijf voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) in Herentals.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto