U bent hier

Verjaardagspakketten van Feestvarken vzw nu ook in Herenthout

Herenthout
09.03.2018 - 09.12u
Door: Herman Gezelle

Verjaardagspakketten van Feestvarken vzw nu ook in Herenthout
Jouw verjaardag. Weet je nog hoe fijn je het vond als je nog een kind was? Alle aandacht voor jou, trakteren in de klas en een leuk cadeau. Zo zou het voor iedereen moeten zijn. Helaas is de realiteit soms anders.

In Vlaanderen leven meer dan 270 000 kinderen in armoede. Voor die kinderen is een fijne verjaardag geen evidentie. En daar wil FEESTVARKEN vzw iets aan doen.
FEESTVARKEN vzw stelt verjaardagspakketten samen met een cadeau voor de jarige, een traktatie voor in de klas en de nodige attributen om thuis een feestje te organiseren.

FEESTVARKEN vzw werkt hiervoor samen met de OCMW's van 33 gemeenten, sinds maart 2018 ook met het OCMW van Herenthout.

De OCMW's bepalen welke kinderen tussen 3 en 12 jaar in aanmerking komen en geven de pakketten aan de ouders. Zo blijft alles anoniem.

Recent werd de eerste verjaardagsbox officieel overhandigd aan de voorzitter van het OCMW, Josée Poelmans en burgemeester Patrick Heremans.

Meer weten? Neem contact op met het Loket Sociale Dienst, T 014 50 21 81 of Koen Hendrickx van FEESTVARKEN vzw, 0496 69 52 81.

Op de foto van links naar rechts: OCMW-voorzitter Josée Poelmans, burgemeester Patrick Heremans, Koen Hendrickx van FEESTVARKEN vzw

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto