U bent hier

Verkeer op E313 richting Antwerpen over één rijstrook in Westerlo

Geel | Kempen regio | Provincie Antwerpen | Westerlo
21.03.2019 - 11.33u
Door: Mark Jaspers

Dit weekend worden de werken aan de brugvoegen van de E313 hervat. Er wordt dan gewerkt aan de brug over de Gemeentestraat in Westerlo. Het verkeer richting Antwerpen moet ter hoogte van de werfzone over één rijstrook passeren.
Vernieuwing brugvoegen

Vorig jaar is het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gestart met het vernieuwen van brugvoegen op de E313 in Laakdal, Geel en Westerlo. Dit weekend worden de voegen van de brug over de Gemeentestraat in Westerlo vernieuwd.

Het verkeer richting Antwerpen rijdt van vrijdagavond (20u) tot en met maandagochtend (06u) plaatselijk over één rijstrook en er geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u.

Volgende week laatste weekend

Als de weersomstandigheden het toelaten, wordt de vernieuwingen van de brugvoegen op de E313 afgewerkt tijdens het weekend van 30 en 31 maart. Dan wordt er nog gewerkt aan de brug over de Gemeentestraat in Westerlo en de brug over de Nieuwe Baan in Laakdal.

Weersgevoelig

Werken aan brugvoegen zijn zeer weersgevoelig. Bij regen of te lage temperaturen kunnen ze niet plaatsvinden en kan de planning nog wijzigen. De meest recente info is steeds terug te vinden op: www.wegenenverkeer.be/laakdal of www.wegenenverkeer.be/westerlo.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto