Op woensdag 30 en donderdag 31 augustus wordt het fietspad op de Molderdijk ter hoogte van de werf van de Colruyt-groep verplaatst. Het fietspad komt op die plaats meer tegen de rijbaan te liggen. Voor de uitvoering van deze werken sluit de aannemer de helft van de rijbaan af en is er beurtelings verkeer met tijdelijke verkeerslichten.

Om de zichtbaarheid voor automobilisten te verbeteren en om de veiligheid van de fietsers in de toekomst te verhogen, wordt het fietspad op de Molderdijk ter hoogte van de werf van de Coluyt-groep (tegenover Lidl) verplaatst. Het fietspad verplaatsen in de richting van de rijbaan, creëert een betere zichtbaarheid op de Molderdijk bij het afrijden van de toekomstige parking. Als alles volgens planning verloopt, rondt de aannemer de werken af op 31 augustus.

Beurtelings verkeer
Autoverkeer kan tijdens de werken de Molderdijk blijven gebruiken. De aannemer plaatst tijdelijke verkeerslichten zodat beurtelings verkeer mogelijk blijft. Voor fietsers en voetgangers voorziet de aannemer een veilige doorgang.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be