Zondag 10 juni vindt in Nijlen de Flanders Diamond Tour plaats, een wielerwedstrijd voor vrouwen elite rensters. Om alles veilig te laten verlopen, zijn er op 10 juni allerlei verkeersmaatregelen van kracht. Hieronder vind je de volledige opsomming.

er geldt een parkeerverbod vanaf 7 uur in Bevel-Dorp en op de Bevelsesteenweg vanaf nummer 57 tot aan de Lierseveldstraat.

van 12u tot 19u worden de zijstraten van de Bevelsesteenweg afgesloten voor alle verkeer.

van 10u tot 19u geldt een stilstaan- en parkeerverbod in de volledige Guido Gezellestraat.

van 10u tot 19u geldt een stilstaan- en parkeerverbod in de Spoorweglei, gedeelte tussen Bevelsesteenweg en J.E.Claeslaan.

vanaf twee uur vóór de start van de wedstrijd tot het einde van de wedstrijd geldt eenrichtingsverkeer in de Spoorweglei, deel tussen Bevelsesteenweg en J.E.Claeslaan, uitgezonderd fietsers, met rijrichting van Bevelsesteenweg naar J.E.Claeslaan.

van de volgende straten worden van 14u tot 16u de zijstraten afgesloten voor alle verkeer: Bevel-Dorp, vanaf kruispunt Nijlensesteenweg - Bevel-Dorp tot en met aansluiting Oude Bevelsesteenweg, Nieuwe Bevelsesteenweg, Berlaarsesteenweg, vanaf de aansluiting met Nieuwe Bevelsesteenweg tot en met kruispunt Bogaertsheide. Aan kruispunt Berlaarsesteenweg - Bogaertsheide wordt het verkeer komende vanuit Berlaar wel via Bartstraat gestuurd, onder begeleiding van politie.

van 14u tot 16u geldt eenrichtingsverkeer in de Bartstraat, uitgezonderd fietsers, met rijrichting van Berlaarsesteenweg naar Liersesteenweg.

van 10u tot 19u geldt een stilstaan- en parkeerverbod in de Bartstraat.

vanaf twee uur vóór de start van de wedstrijd tot het einde van de wedstrijd zal eenrichtingsverkeer, uitgezonderd fietsers, ingevoerd worden in de Legebaan, deel tussen Bevelsesteenweg en Vekenstraat, in de Vekenstraat, deel tussen Legebaan en Kraaistraat en in de Kraaistraat, deel tussen Vekenstraat en de Kesselsesteenweg, met rijrichting van Bevelsesteenweg naar Kesselsesteenweg.

van 10u tot 19u geldt een stilstaan- en parkeerverbod in de Legebaan, deel tussen Bevelsesteenweg en Kesselsesteenweg, in de Vekenstraat, deel tussen Kraaistraat en Legebaan en in de Kraaistraat, deel tussen Vekenstraat en Kesselsesteenweg.