Stephanie Gios (20) uit Herentals gaat de uitdaging aan om kandidaat te zijn voor het kroontje van Miss België 2021.  'Ik ben de Herentalse Stephanie en doe mee aan de Miss België verkiezing 2021', lacht Stephanie.

Het is een droom om de eerste 'Zorg miss' voor België te worden?

'Missie: Mijn droom is om de eerste "Zorg Miss" van België te worden, de miss met een hart voor mensen, de miss die een meerwaarde wil bieden voor de maatschappij.
Hulpvaardigheid heeft altijd al in mijn bloed gezeten, en het is dan ook logisch dat ik voor mijn studies gekozen heb voor Orthopedagogie.

Als kandidate Miss Antwerpen voor Miss België wil ik alvast een deel van mijn opleiding in praktijk brengen en zo mensen die er nood aan hebben verder helpen.

Gezien ik in deze zomermaanden eerst nog enkele examens moet afleggen, staat deze hulpverlening nog even op een laag pitje. Maar vanaf september ga ik er voluit voor door in meerdere zorgsectoren vrijwilligerswerk te doen om zo mensen te kunnen helpen.

In de nabije toekomst ga ik dit hoofdstuk verder aan jullie in detail toelichten, naarmate dit concreter zal worden.'

Wie is Stephanie Gios?

20 jaar
Studies: Orthopedagogie/Toegepaste Jeugdcriminologie
Interesse: fitness, yoga
Woont in Herentals

Stemmen kan op www.ma36.be of via de website van miss België https://app.missbelgium.be/

Zouden we het in 2021 opnieuw met een Kempense miss kunnen overdoen, tuurlijk wel...

'Dit jaar is de Herentalse Celine Van Ouytsel Miss België geworden. Met mij als kandidaat hoop ik om volgend jaar het kroontje in de Kempen te kunnen houden.

Dat is althans mijn ambitie en dat is waar ik zelf voor wil gaan.

Als de Kempenaar mij wil ondersteunen kan men stemmen door het bericht MA36 te sms-en naar het telefoonnummer 6665. Stemmen kan ook via de website www.ma36.be.', besluit een enthousiaste Stephanie.

Update 12/08 :

De Miss-verkiezing zou uitgesteld worden, zodat  de huidige Miss Celine Van Ouytsel langer kan aanblijven.