U bent hier

Verkiezingscampagne al gestart voor Sp.a Herentals

Herentals
19.01.2014 - 08.35u
Door: Hans Vertommen

Nieuwjaarsrecepties zitten gewoonlijk vol goede voornemens. In 2014 is dat niet anders. De toespraken tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Sp.a. in Herentals kregen plots een compleet nationaal tintje. Lief zijn voor mekaar is er voor de Sp.a. niet meer bij. Open Vld, maar vooral de N-VA, kreeg er in de toespraken van burgemeester Peeters en gastspreekster Kerbache flink van langs. Niemand had anders verwacht.  'Plat op de buik gaan, broek laten afzakken' was er ook bij.  Yasmine Kerbache werkt op het kabinet van Di Rupo (PS).

Liese Bergen kon 'gelukkig' de essentie van een nieuwjaarstoespraak nog aanstippen. Is 'selfie' het woord van het jaar, dan heeft de Sp.a er als antwoord drie s-sen op 'samen, sociaal en solidair'...

Jan Peeters liet zich helemaal onderuit gaan : 'N-VA is Niks voor een Ander', a-sociaal, alles voor de ondernemers.  Hij viel ook zwaar uit naar Voka.

N-VA reageert schouderophalend : 'Aan gefrustreerde burgemeesters heeft de Herentalsenaar geen boodschap'

N-VA-voorzitter Arnout De Cuyper reageert schouderophalend : “In plaats van het over zijn eigen beleid te hebben,  valt Peeters liever onze partij aan.   Dit is dan ook geen inhoudelijke reactie waard. Met N-VA Herentals doen we wél op een respectvolle manier aan politiek, een duidelijk verschil in stijl dus. Volgens ons trouwens een kwestie van een goede smaak.

Wij liggen daar niet wakker van,  maar zo behandelt Peeters zéér veel Herentalsenaren. Net daarom dat de mensen die man en zijn beleid steeds meer en meer volledig beu zijn.   Aan gefrustreerde burgemeesters heeft de Herentalsenaar geen boodschap," aldus Arnout De Cuyper.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto