Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Verkoop tweede fase De Gaanderij Herentals van start'

Gaanderij

Op een volzet lanceringsevent aan de voormalige schoolgebouwen van het Sint-Jozefsinstituut in de Burchtstraat in Herentals kwamen donderdagavond meer dan 300 gegadigden ontdekken wat de tweede fase van dit unieke woonproject inhoudt.  Na een geslaagde voorverkoop van de eerste fase, met daarin de renovatie van de bestaande en geklasseerde schoolgebouwen, begint hiermee de verkoop van 33 nieuwbouwappartementen en 6 woningen in het project.

David Van den Heuvel van ontwikkelaar Van Roey Vastgoed: “Bij de voorverkoop van de eerste fase merkten we al dat de interesse in het project erg groot was. Van de appartementen in het gerenoveerde gedeelte werd al meer dan 50% verkocht. De opkomst op dit lanceringsevent bewijst dat de interesse in het project er enkel maar groter op geworden is nu de werkzaamheden van start gegaan zijn.”

Voor de verkoop kan je terecht bij Van Roey Vastgoed dat zich zal laten bijstaan door Heylen Vastgoed, de grootste makelaar uit de provincie met een sterke lokale verankering in de regio. Cedric Vanhencxthoven van Heylen Vastgoed kijkt uit naar een succesvolle samenwerking: “De Gaanderij is centraal gelegen op 500 meter van de Grote Markt van Herentals. Terrasjes, supermarkten en een waaier aan andere essentiële winkels, station, creches en scholen- van kleuter tot middelbaar – liggen op wandelafstand. De combinatie met de energiezuinigheid van dit nieuwbouwproject maakt De Gaanderij voor veel mensen interessant.”

Met meer dan 300 aanwezigen was het lanceringsevent al even volzet. David Van den Heuvel: “De mensen hier aanwezig hebben in een eerdere fase aangegeven dat ze meer interesse hadden in het nieuwbouwgedeelte of schreven zich de afgelopen weken in. Gegadigden die er vandaag niet kunnen bijzijn wil ik aanraden om snel een vrijblijvende afspraak te maken. Zij worden de komende dagen zo spoedig mogelijk gecontacteerd.”

Ontwerp door 360 Architecten

Het unieke woonproject biedt voor ieder wat wils, met een rijke geschiedenis en een rijk aanbod: van eengezinswoningen tot doorzonappartementen naar een ontwerp van 360 Architecten. “Van de oude schoolgebouwen, die dateren van 1904 en 1914, blijft de oorspronkelijke architectuur dan ook sterk aanwezig. Zo wordt de charme en eigenheid van de site bewaard, en tegelijkertijd geschreven aan een kwalitatief woonverhaal. De collectieve en private tuinen zullen fungeren als oases waarlangs het heerlijk wonen is vlakbij het prachtige Begijnhof,” zegt  Vanhencxthoven.

Gaanderij

Deel dit artikel