U bent hier

Vermijd omgeving Zilvermeer tijdens Pennenzakkenrock op donderdag 27 juni

Mol
24.06.2019 - 09.39u
Door: Lex Verellen

Om de grote toeloop voor Pennenzakkenrock op donderdag 27 juni in goede banen te leiden, voeren we een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen in. Zo sluiten we onder andere de baileybrug (N136) volledig af en voeren we éénrichtingsverkeer in op de Zilvermeerlaan en de Postelsesteenweg. Een wegomlegging is voorzien. Moet je niet in de buurt zijn? Blijf er dan weg!

Op donderdag 27 juni gelden tussen 6 en 18 uur onder andere volgende maatregelen:

Sluis: doorgangsverbod vanaf de Brandstraat tot aan de Postelsesteenweg, uitgezonderd plaatselijk verkeer en bezoekers Pennenzakkenrock in Sluis en Zilvermeerlaan.Omgeving Zilvermeer: éénrichtingsverkeer in de Zilvermeerlaan, vanaf Wolfsbos tot Postelsesteenweg, uitgezonderd fietsers en bromfietsers .Postelsesteenweg (N136): éénrichtingsverkeer, uitgezonderd fietsers en bromfietsers, in de Postelsesteenweg N136 vanaf de Zilvermeerlaan tot de ingang van ecocentrum De Goren. Rechts van de rijbaan wordt een parkeerruimte voor de pendelbussen voorzien.

Invoeren van volgende maatregelen op donderdag 27 juni (6 uur) tot vrijdag 28 juni (6 uur):

De baileybrug (N136) wordt langer afgesloten omwille van filmopnames op de brug voor het theaterproject 'De Grote Rappel2'.

Doorgangsverbod op de N136 ter hoogte van Diel, uitgezonderd (brom)fietsers;Doorgangsverbod voor vrachtwagens in Sluis vanaf Turnhoutsebaan, uitgezonderd plaatselijk verkeerVerplichte richting (naar links) voor verkeer komende uit de Waterstraat, uitgezonderd (brom)fietsers.

Wegomlegging:

Het verkeer komende van Postel volgt de wegomlegging via Diel - Dessel - Turnhoutsebaan - Kapellestraat - Ginderbuiten – Zuiderring N71.Voor vrachtwagens loopt de wegomlegging via Turnhoutsebaan - Kapellestraat - Ginderbuiten - Zuiderring N71.

Leenhofstraat

Op donderdag 27 juni geldt van 8 tot 17 uur in de Leenhofstraat:

Gedeelte tussen Turnhoutsebaan en Chrysantenlaan: doorgangsverbod, uitgezonderd pendelbussen Pennenzakkenrock.Gedeelte tussen Chrysantenlaan en Oostervennestraat: doorgangsverbod, uitgezonderd plaatselijk verkeer.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 82, verkeersdienst@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto