U bent hier

Vernieuwde Blokkers in Zandhoven, Nijlen, Brasschaat en Mol gaan feestelijk van start

Lier regio | Mol | Nijlen regio
14.11.2018 - 14.12u
Door: Lex Verellen

Vandaag zijn de Blokkerwinkels in Zandhoven, Nijlen, Brasschaat en Mol feestelijk geopend. De winkels hebben een complete opknapbeurt gekregen met een nieuwe look en een volledig herzien assortiment.

Deze nieuwe formule kadert in een vernieuwingsactie die in heel België en Nederland uitgerold wordt. Ook in de winkel in Antwerpen positioneert Blokker zich als totaalaanbieder voor alles wat een modern gezin in en rond het huis nodig heeft.

Omdat de oude formule van Blokker niet meer zoals verwacht werkte, was een grondige en innovatieve opknapbeurt voor de winkels nodig. Na een pilootproject in de Gentse regio, heeft Blokker nu ook de winkels in Antwerpen uitgekozen om volgens een geheel nieuwe formule aan de slag te gaan.

Vooreerst zien de winkels in Antwerpen er helemaal anders uit: lichter, frisser, gezelliger. De winkels zijn aangenaam, modern en als klant vind je er gemakkelijk alles terug. Maar ook het aanbod in de rekken is veranderd.

Alles wat een gezin nodig heeft in en om het huis is nu in de winkel thematisch terug te vinden: Bed & Bad, Koken, Bakken & Tafelen, Reinigen & Onderhoud, Tuin,... Maar ook schoolartikelen, babyartikelen, producten voor kat en hond, accessoires voor de fiets, kunstbloemen ... zijn er te vinden. Bovendien kan men ook de producten die online zijn aangekocht op blokker.be gaan ophalen in de winkel.

Sven Voets, marketing manager van Blokker België, licht toe: "Klanten die nu de Blokker in Zandhoven, Nijlen, Brasschaat en Mol binnenstappen, zullen de nieuwe formule meteen merken: het aanbod is vertrouwd, maar ook helemaal anders: bijdetijds, no-nonsense en duidelijk. En aan een interessante prijs en met interessante aanbiedingen. Om dat allemaal te vieren hebben we in Zandhoven, Nijlen, Brasschaat en Mol een housewarming-feestje gegeven in de Blokker. Gemakkelijk, want we moesten voor inspiratie enkel in onze eigen rekken kijken ...".

De Blokkers van Zandhoven, Nijlen, Brasschaat en Mol zijn 4 winkels van de 10 Blokkers die vernieuwd zijn in November naar het Alles in Huis concept. Blokker verwacht de nieuwe formule ook in de andere winkels in België in 2019 stapsgewijs uit te rollen.




Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto