Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vernieuwing wegdek Antwerpseweg (N12) richting Turnhout in Vlimmeren

Op dinsdag 6 september start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met de vernieuwing van het wegdek van de Antwerpseweg (N12) in Vlimmeren (Beerse), tussen het kruispunt met de Statiestraat en Hei-einde (N104) en het kruispunt met de Engstraat.

Het wegdek wordt opnieuw geasfalteerd. De werfzone op de N12 wordt afgesloten voor alle doorgaand verkeer richting Turnhout. De werken duren tot donderdagavond 8 september.

Vanaf dinsdag 6 september 06u00 tot en met donderdagavond 8 september werkt een aannemer in opdracht van AWV aan het wegdek op de N12 richting Turnhout in Vlimmeren. De huidige asfaltlaag wordt verwijderd en vervangen door nieuw asfalt, wat het rijcomfort en de verkeersveiligheid op de Antwerpseweg ten goede moet komen. De rijbaan richting Turnhout wordt hiervoor afgesloten tussen het kruispunt met de N104 (Statiestraat en Hei-einde) en de Engstraat. 

Niet-plaatselijk gemotoriseerd verkeer volgt een omleiding vanaf Oostmalle, via de Lierselei (N14), de Herentalsebaan (N153) en de E34, van oprit Lille tot afrit Beerse en via de Beersebaan/Gierleseweg (N132) terug naar de N12. Fietsers en voetgangers kunnen te allen tijde de werfzone passeren. Het openbaar vervoer volgt een kortere omleiding. Vanaf de werfzone bereiken de bussen van De Lijn de N12 via de Engstraat.

Deel dit artikel