Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vernieuwing wegdek Bell-Telephonelaan (N156) in Westerlo

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt tijdens het eerste weekend van juli een gedeelte van het wegdek van de Bell-Telephonelaan (N156) in Westerlo.

De werfzone situeert zich tussen het kruispunt met Leukaard en huisnummer 23. Tijdens de werken is de Bell-Telephonelaan afgesloten in beide richtingen en er geldt een omleiding. 

Het wegdek van de Bell-Telephonelaan is aan vernieuwing toe. Om de verkeersveiligheid te waarborgen en het rijcomfort te verhogen, vervangt AWV de toplaag asfalt tussen het kruispunt met Leukaard en huisnummer 23. 

 

Bell-Telephonelaan één weekend onderbroken

De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 5 juli (20.00 uur) tot zondag 7 juli (18.00 uur). Gemotoriseerd verkeer in beide richtingen is niet mogelijk op de N156. Er geldt een omleiding via de Snelwegstraat (fly-over / N19) in Geel - Antwerpseweg (N19) - Westelijke Ring (R14) - Koning-Albertstraat - N156. Winkelpark Westelpark blijft bereikbaar via de carpoolparking. Fietsers ondervinden geen hinder en kunnen de werfzone steeds passeren.

 

Weersgevoelig

De huidige planning van de werken werd opgemaakt onder voorbehoud van gunstige werf- en weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/westerlo

Bell-Telephonelaan, Westerlo, België

Deel dit artikel