De verwendag komt er weer aan in de bib van Grobbendonk (Astridplein 3) op zaterdag 11 oktober  en dit jaar is het thema ‘passie delen’. In dat kader heeft de bib een gezellig en inspirerend programma samengesteld voor de bibbezoeker.  Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur kan je in de bib terecht voor een scala aan gratis activiteiten voor jong tot oud!

De allerkleinsten kunnen in een stoere ridder of draak, een lieftallig prinsesje of vlinder worden omgetoverd. Morane zorgt voor deze betoverende kindergrime.

Doorlopend kan je genieten van spannende demonstraties modelbouw. Lina laat je proeven van lekkere Colombiaanse hapjes! Johan deelt zijn kennis over exotische planten. Bij hem leer je alles over de verzorging van een bananenboom of palmboom! ’t Palet verzorgt een leuke workshop met strijken voor kids. Maria wijdt ons doorlopend in in de kunst van het Japans bloemschikken. Je kan zelf ook een eigen werkje maken.

Heb je oude of versleten kledingstukken liggen die je niet meer draagt? Vanaf 13.30 uur kan je creatief aan de slag in de workshop van Knap Recy(Kleren) in samenwerking met Iedereen Mondiaal. Deze workshop is gratis. Inschrijven kan via grobbendonk@bibliotheek.be of tel. 014 50 74 94.

Het personeel van de bib staat klaar voor jullie vragen over e-booken en voor een gezellige namiddag met een gratis kopje koffie, chocolademelk of thee

Greet Willems en haar zus zorgen op maandag 13 oktober om 19.30 uur voor een boeiende avond over gluten-, lactose- en suikervrij koken. Deze voordracht is gratis, inschrijven kan via grobbendonk@bibliotheek.be of tel. 014 50 74 94.