De Dag van de Zorg is na zes edities een sterk merk geworden en al goed ingeburgerd bij de bevolking. Ook Landelijke Thuiszorg neemt zondag 18 maart deel en stelt die dag de deuren van haar Dagopvang CADO in Olen open voor het grote publiek.

Onder leiding van onze enthousiaste verzorgenden kunnen bezoekers kennis maken met de werking van een kleinschalige dagopvang. Ze kunnen deelnemen aan een rondleiding, krijgen een toelichting bij de dagelijkse werking en kunnen kennis maken met het beroep van polyvalent verzorgende.

Maak van deze gelegenheid gebruik om een kijkje te komen nemen achter de schermen, kennis te maken met de professionele medewerkers en de kwalitatieve dienstverlening die Landelijke Thuiszorg biedt.
Tevens kan u leuke sfeerbeelden maken en verzorgenden en/of bezoekers interviewen.

Wat is een CADO?
Een CADO is een kleinschalige dagopvang, waar we personen met een zorgbehoefte een aangename dagbesteding bieden in een huiselijke omgeving. In CADO doen we samen dagdagelijkse dingen, zoals thuis: ontbijten, koffiekletsen, afwassen, de krant lezen, koken, gezelschapspelen, wandelingen, kaarten, boodschappen doen ...

Wij gaan uit van ieders persoonlijke behoeften en mogelijkheden en bieden activiteiten aan in groep of individueel.
Onze verzorgenden helpen ook graag bij een ontspannend bad, haarverzorging of een hand- en voetmassage.

Ondersteuning van de mantelzorgers
Voor mantelzorgers kan de CADO een welgekomen adempauze brengen. Door de tijdelijke opvang in de CADO, wordt de draagkracht van de mantelzorg minder zwaar belast. Zo houden mantelzorgers de thuiszorg langer vol en helpt Landelijke Thuiszorg er voor dat mensen zolang als mogelijk thuis in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dat is voor vele mensen het mooiste geschenk!
Tijdens de dag van zorg maak je ook kennis met het beroep van polyvalent verzorgende in de thuiszorg.

Praktisch:
• Dag Van de Zorg - zondag 18 maart van 13.30u en 17u
• Dagopvang CADO Landelijke Thuiszorg
Grove Denstraat 2
2250 Olen
• www.landelijkethuiszorg.be

Bent u nog op zoek naar een job in de thuiszorg? Landelijke Thuiszorg werft aan. Surf naar www.landelijkethuiszorg.be/jobs en ontdek er de vacatures.