Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Veulen "Das Machine" verkocht voor recordbedrag van €360.000 in Geel

paardenveiling Equbreeding.auction
URL

Het Kempense veilingbedrijf Equbreeding.auction op de Lierseweg Herentals veilde deze week het duurste veulen ooit in België. Het slechts enkele maanden oude veulen Das Machine EQ Z werd voor een recordprijs van €360.000 naar het buitenland verkocht.

Het vorige veilingrecord voor een veulen lag op 167.500 euro. Belgische paarden liggen traditioneel goed in de markt. In totaal werd er voor meer dan 2 miljoen aan Belgische raspaarden en -veulens verkocht aan binnen- en buitenland. (VRTNWS)

Herentals' mediabedrijf met faam

Equbreeding.auction is een nog jong veilingbedrijf dat werd opgericht door Kempenaars Matthias Claeys, Jody Bosteels, Bram Van Hulle en Niels Haesen, tevens eigenaar van Stal De Eyckenhoeve, en Darragh Kenny uit Ierland. Ze zijn gespecialiseerd in de paardensport en alles dat erom draait.

Darragh Kenny tot de top van de internationale paardensport en is ook Jody Bosteels is een professionele ruiter. Bram Van Hulle heeft dan weer een eigen mediabedrijf in de paardensport, terwijl Niels Haesen in paarden handelt.  Een top combinatie, zo blijkt.

Foto Equbreeding.auction

Lierseweg 279 , Herentals, België

paardenveiling Equbreeding.auction

Deel dit artikel