Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vijfde Meerhoutse streekproductenmarkt : aanrader

Op zondag 11 september organiseert de Meerhoutse trekkersgroep FairTradeGemeente in samenwerking met het lokaal bestuur de vijfde editie van de inmiddels goedbezochte streekproductenmarkt.

Een veertigtal standhouders zullen een mooi aanbod van streekeigen producten aanbieden. Een greep uit het diverse aanbod: groenten, fruit, brood, koekjes, zuivel, streekbieren, confituur, kombucha, Kempense saffraan, wijn, honing, fairtrade producten... Verschillende foodtrucks zullen de bezoekers verwennen met pizza's, vegan snacks, paella ...

Ook enkele ambachtslui tekenen opnieuw present met zelfgemaakte handtassen, borduurwerkjes, juwelen, dotpainting en zo meer.     

Ook tijdens deze editie zal niet alleen het grasveld achter het gemeentehuis, maar ook het Pastoor van Haechtplein ingenomen zijn.                  

Randanimatie

Tijdens de markt zijn enkele optredens gepland en er zijn twee springkastelen voor de kleinsten. Op het gezellig openluchtterras kan je genieten van een fris streekbiertje en een lekkere hap met een streepje muziek.

Meerhout FairTradeGemeente

De streekproductenmarkt is een initiatief van de trekkersgroep FairTradeGemeente, in samenwerking met de werkgroep MOS en het lokaal bestuur van Meerhout. De vrijwilligers willen hiermee de consumptie en de productie van duurzame producten uit eigen streek promoten en aantonen dat Meerhout de titel FairTradeGemeente waardig is.

Praktisch

De streekproductenmarkt vindt plaats op 11 september van 10 uur tot 17 uur op het Pastoor van Haechtplein en het grasveld achter het gemeentehuis.

Iedereen is welkom. De toegang is gratis. - -

Pastoor van Haechtplein, Meerhout, België

Deel dit artikel