Op de nationale feestdag wordt er weer gefeest in de mooie tuin van de voormalige directeurswoning 'Villa Leemans' in Olen. Keizer Karel vzw biedt je een heerlijke cocktail aan van sfeer en gezelligheid en dit zowel voor jong als oud.

De jongsten worden getrakteerd op een optreden van de Knetter Kidsband. Stilzitten is geen optie. Trek je dansschoenen al maar aan want deze liveband brengt covers van de hipste kinderhits.

Daarna volgt een ware ode aan de Belgische muziek met de Belpopband. Deze coverband zet het beste van de Belgische muziek in de verf met hits als 'There will be no next time (The Kids), 'Not an addict' (K's Choice), 'I can't live in a living room' (Red Zebra), ...

De muzikanten van deze band hebben alvast hun voorliefde voor deze muziek gemeen. Met veel enthousiasme brengen ze dit in een energieke liveshow over aan hun publiek.

Dj Tivalo, bekend van het vroegere dj-duo DB Vox, sluit de avond af. Van achter zijn draaitafel laat hij je dansbenen vlotjes in beweging komen.

Tijdens het parkfeest kan je ook culinair genieten van heel wat lekkers op het eetmarktje. Voor de kinderen is er kinderanimatie voorzien.

Praktisch:  donderdag 21 juli van 15 tot 24 uur - in de tuin van het sociaal huis, Lichtaartseweg 9 Olen - de toegang is gratis.