Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vincent van Ramen Peeters Dessel : 'SlimLine: een perfecte nabootsing van stalen ramen'

Peeters

‘Less is more’ vat de architecturale trends van vandaag treffend samen', zegt  Vincent Van Herck van Ramen Peeters in Dessel.   'Steeds meer mensen geven vandaag de voorkeur aan een minimalistisch design. De Steellook ramen van Reynaers Aluminium maken dit mogelijk. Ze zorgen voor een ultraslank design dat veel natuurlijk licht binnenlaat en iedereen laat genieten van een open uitzicht.'

Een landelijke woning, een industrieel pand, een vintage veranda of toch maar een hedendaagse nieuwbouwwoning of renovatie?

'De Steellook ramen bieden de perfecte oplossing voor elk van deze situaties. De classic, cubic en ferro uitvoering zorgen er verder voor dat er voor elke stijl een oplossing op maat beschikbaar is. Om in te spelen op een duurzame en energiezuinige oplossing, is er naast de standaard uitvoering ook een HI (High Insulation) uitvoering beschikbaar.

Naast aluminium ramen en deuren blijft PVC enorm populair. Met PVC ramen van Schüco kiezen klanten voor een sterk isolerend profiel dat weinig tot geen onderhoud vereist. Door een verstevigde binnenkader met een gegalvaniseerde stalen, gaan PVC ramen vandaag de dag héél lang mee.  

Kiezen dus tussen huidige architecturale trends versus de klassieke, maar o zo betrouwbare pvc ramen…', besluit Vincent Van Herck.  https://peetersramenendeuren.be/   Online Marketing : KrachtigOnline Geel

 

Peeters Ramen en Deuren Dessel

Peeters Ramen en Deuren Dessel

Peeters Ramen en Deuren Dessel

Peeters Ramen en Deuren Dessel

Goormansdijk 22, Dessel, België

Peeters

Deel dit artikel