U bent hier

Vinden vrouwen boven de 50 nog een lief? "Stel jezelf elke dag open en focus je niet op die ene relatie"

Kempen regio | Vlaanderen
19.11.2018 - 16.35u
Door: Herman Gezelle

Vinden vrouwen boven de 50 nog een lief? Die vraag stelde "De zevende dag" zich. Aanleiding is een brief die een vrouw van een relatiebureau kreeg waarin stond dat het bureau tijdelijk geen nieuwe inschrijvingen in die leeftijdscategorie toelaat.

Er waren blijkbaar véél meer vrouwen ingeschreven dan mannen.

Relatiebemiddelaar Rika Ponnet stelt dat vrouwen van boven de 50 zeker niet hoeven te wanhopen. "Maar durf jezelf elke dag open te stellen voor andere contacten en focus je niet op die ene relatie."

"De zevende dag" had graag enkele vrouwelijk singles van boven de 50 uitgenodigd in het programma voor hun ervaringen, maar er was duidelijk schroom en dus zat niemand in de studio bij experte Rika Ponnet. (Lees verder op VRTNWS).

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto