Meer dan een maand voor het na-Tourcriterium, dat plaats vindt op donderdag 2 augustus, zijn alle plaatsen in de VIP-tent al uitverkocht. "Dat betekent dat we opnieuw meer dan 900 genodigden mogen ontvangen", zegt voorzitter Charles Van de Wouwer.

"We stellen vast dat we ieder jaar vroeger het bordje 'Volzet' moeten hangen. Dat danken we aan een heel actieve werkgroep financiën, waar onder andere Bert Verrezen, Luc Verheijen en Rudy Van Ballaer echt sterk werk leveren.

Maar zeker ook de gegarandeerde kwaliteit van ons aanbod met cateraar Groep Van Eyck speelt mee. In onze VIP-tent staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo bieden wij ook een wijnbar aan waar de bezoekers een wijn naar keuze kunnen zoeken."

"Ook de kwaliteit van ons netwerk wordt sterk gewaardeerd", weet PR-man Bart Timperman. "We hebben vaak grote namen tussen onze gasten, die voor andere bezoekers zeer interessant zijn als contactpersoon in functie van mogelijk zakelijke projecten. We mogen zonder schroom zeggen dat wij één van de belangrijker zomernetwerkevents in de regio zijn."

De organisatoren van Herentals Fietst Feest verwachten zeer binnenkort ook het bordje volzet te kunnen hangen voor de twee andere VIP-projecten. "We hebben meteen na het na-Tourcriterium dit jaar voor het eerst een open air party op de Grote Markt", verduidelijkt Bart Timperman. "Na de huldiging van de renners, opnieuw door iemand in een staprobot van To Walk Again, start DECAdanst.

Deze 'after koersparty' met Regi en Christof Lambrecht is gratis voor het grote publiek. Het VIP-podium langs 't Schaliken is beschikbaar voor wie met klanten of vrienden een beter arrangement wil. Voor 50 euro pp (BTW incl) krijg je van bij de start rond 22.30 uur tot sluiting om 3 uur, een glaasje bubbels, fingerfood en drinks, samen met een uniek zicht over het publiek. Daarvoor zijn er nog ongeveer 60 kaarten over."

Voor Herentals Feest op vrijdag 3 augustus zijn al 300 VIP-tickets de deur uit. Daar kan hoogstens nog 40 man/vrouw bij. Tickets voor VIP Herentals Feest kosten 95 euro + BTW. Ook hier verloopt de catering op hoog niveau in samenwerking met Groep Van Eyck.

Info over de resterende VIP-kaarten kan u krijgen bij de voorzitter van Herentals Fietst-Feest: c.vdwouwer@telenet.be