U bent hier

Vlaams Belang Olen : 'Werelddag van het Verzet tegen Armoede, ook in ons dorp nog veel noodlijdenden'

Kempen regio | Olen
17.10.2021 - 12.55u
Door: Herman Gezelle

Vandaag is het Werelddag van het Verzet tegen Armoede. Vlaams Belang afdeling Olen verdeelde vanmorgen aan het sociaal huis zo'n 200 gratis maaltijden.  'Jammer om te zeggen, maar er zijn heel veel mensen die zich hebben aangemeld', weet Bart Van Opstal, Vlaams Belang Olen.

'Toch een teken aan de wand, dat ons gemeentebestuur zich echt moet engageren om nog meer te doen aan de armoede in ons dorp, die dus echt meetbaar aanwezig is.'

Vlaams Parlementslid Els Sterckx: 'Veel gezinnen - in ieders buurt - hebben het erg moeilijk'

'Dit is een prachtige initiatief van de afdeling Olen', zegt Vlaams Parlementslid Els Sterckx.  'Ik ondersteun dit 200%.  Heel veel gezinnen, ook in onze eigen buurt, hebben het erg moeilijk.  We moeten met z'n allen deze mensen een hard onder de riem steken. Een actie die we volgend jaar zeker wilen opentrekken binnen onze regio zodat al onze afdelingen binnen de regio Kempen op deze dag mensen in armoede helpen.'

De VB-afdelingen Olen, Meerhout, Arendonk en Vosselaar boden hun inwoners de kans om vooraf in te schrijven voor een gratis maaltijd.

Red. & beelden - foto's : Johan Temmerman/ NNieuws.

 

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto