Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vlaams minister Lydia Peeters geeft aftrap Havendag in Antwerpen

De haven staat nooit stil. Je vindt er altijd wel iets nieuws of baanbrekends. Daarom organiseren de Vlaamse overheid, de Vlaamse havens en de bedrijven in de havens voor de zesde keer een Vlaamse Havendag.

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters geeft de symbolische aftrap in Antwerpen bij Port of Antwerp-Bruges. 

In totaal vinden er meer dan 130 activiteiten plaats, verspreid over alle havens.

Lydia Peeters, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken: “Ik nodig iedereen uit om op 7 mei een bezoek te brengen aan een van onze havens. De Havendag is een ideale kans om de havens beter te leren kennen. Het belang ervan mag men niet onderschatten.
 
Het zijn niet alleen economische poorten, maar ook logistieke en industriële zones. Samen met de bedrijven zorgen zij voor werkgelegenheid, investeringen en toegevoegde waarde. Met de Vlaamse Havendag willen we de positieve en belangrijke impact op het dagelijks leven van iedereen in onze regio in de kijker zetten. Mensen realiseren zich vaak niet dat het merendeel van alles wat ze in huis hebben, via de havens Vlaanderen binnenkomt.”

Deel dit artikel