U bent hier

Vlaanderen boven op Spellenfestival

Neteland | Vlaanderen
22.09.2017 - 16.35u
Door: Mark Jaspers

Tussen de meer als 30 standhouders die op zondag 1 oktober afzakken naar het Spellenfestival in Genk zit ook een flinke delegatie spellen van eigen bodem.

Prominent aanwezig is Gamebrewer. Deze Brugse ontwikkelaar en uitgever van strategische spellen heeft onlangs met groot success hun eerste 2 spellen "Pixie Queen" en "Chimera Station" via crowdfunding kunnen lanceren.

Ja kan er ook de spellen Alarm!, Experiment en Aquarium ontdekken van het Hasseltse duo Tim De Rycke en Sander Vernyns. Eveneens uit Hasselt komt Johan Beyens zijn success Mandrago presenteren.
Laat je in trance brengen door Hypnose The Game, gemaakt in samenwerking met de internationaal bekende hypnotiseur Patrick Pickart.

Antwerpen is de thuisstad van Trilith Studios die het prototype va hun nieuwste spel "City of Noam" komen presenteren. De Limburgse Vicky Swers komt haar veelbelovende familiespel in ontwikkeling "Adventures in Never Never Land" tonen.
En tenslotte uit De Haan komt Sam Decrock met zijn quiz-spel "Smash It".

In totaal zullen meer als 30 standhouders uit binnen- en buitenland de leukste en nieuwste gezelschapsspellen presenteren aan het grote publiek. Daarbij wordt ook het officiële Belgisch Kampioenschap Colt Express gehouden en een wedstrijd Play Against Nox met Youtubefenomeen Bastiaan Nox. Kortom alles voor een leuk dagje uit met het hele gezin.

Wedstrijd
We verloten 5 toegangstickets aan iedereen die voor zaterdag 30 september 12:00 een mail stuurt naar wedstrijd@spellenfestival.be met opgave van contact gegevens (naam + adres). De winnaars krijgen elk één toegangsticket per mail toegestuurd.

Wie is Spellenfestival?
Spellenfestival is een Limburgse vereniging met als doel het organiseren van evenementen rond gezelschapsspellen. De voornaamste activiteit is een jaarlijks evenement "Spellenfestival". Andere activiteiten zijn oa het organiseren van demo avonden en groepsreizen naar grote spellenbeurzen.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg | Neteland 16.03.2018 - 16.39u

Belgen treffen elkaar in kwartfinales Champions League

Belgen treffen elkaar in kwartfinales Champions League
Internationaal | Vlaanderen 16.03.2018 - 12.12u

Explosies in Deurne door granaten : "Tot 6 meter hoog zijn huizen beschadigd"

Provincie Antwerpen | Vlaanderen 16.03.2018 - 08.01u

Met de belbus op muziekkroegentocht

Met de belbus op muziekkroegentocht
Kasterlee | Neteland 15.03.2018 - 16.55u

Nijlen neemt deel aan Curieuze Neuzen

Nijlen neemt deel aan Curieuze Neuzen
Nijlen regio 15.03.2018 - 14.26u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto