U bent hier

Vlaanderen Muziekland op 16 juli bij IJsboerke Tielen

Kasterlee
14.07.2014 - 21.39u
Door: Franky Van Leeuwen

Voor het vijfde jaar op rij houden Geena Lisa en haar muzikale gezelschap halt in een aantal Vlaamse steden en gemeenten met het zomerprogramma Vlaanderen Muziekland. Zo stond het gezelschap de afgelopen weken al in Ieper, Sint-Niklaas en Antwerpen. Woensdag 16 juli is het de beurt aan Kasterlee en staan ze op de terreinen van IJsboerke (Tielen).

IJsboerke, vorig jaar ook al partner van Vlaanderen Muziekland, stelt de poorten van zijn bedrijventerreinen open voor dit gratis muziekfestival. “IJsboerke zit in de harten van de mensen en die willen we nu belonen met een groots volksfeest.” zegt CEO Peter Janssen. “En hoe kan dit beter dan bij de producent van het lekkerste Belgische roomijs!?”

Kasterlee ondersteunt dit initiatief om haar vele toeristische troeven sterk in de kijker te zetten. De gemeente is vooral bekend voor haar mooie natuur, kabouters, pompoenen en haar gastronomische kwaliteiten, maar heeft ook een speciale band met muziek. Vooral deelgemeente Tielen is muziekdorp bij uitstek met zijn brassband, muziekverenigingen, muziekacademie en zangkoren.

Om de duizenden families een onvergetelijke avond te bezorgen, ontvangt Geena Lisa twaalf topartiesten van eigen bodem. De show start met het voorprogramma om 19 uur. Het hoofdprogramma (wat tevens ook de televisieuitzending is) start aansluitend om 20.30 uur waar o.a. Natalia, Ian Thomas, 2 Fabiola feat. Loredana, Niels Destadsbader, Christoff en het Nederlandse duo Nick & Simon de revue passeren. De avond wordt afgesloten door een live optreden van coverband ‘The Amazing Flowers’ tot 22.30 uur. Het programma wordt uitgezonden op Eén op zaterdag 19 juli 2014 om 20u10.

Het populairste zomerprogramma op Eén brengt jaarlijks heel wat mensen op de been. Voor de editie bij IJsboerke worden zo’n  5000 bezoekers verwacht en daarom roepen de organisatoren de mensen op om met de fiets te komen. Er wordt een gratis fietsenstalling voorzien.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto