U bent hier

Vlaanderen neemt afscheid van zanger Paul Severs (70) - video - foto's

Vlaanderen
23.04.2019 - 15.18u
Door: Herman Gezelle

Deze voormiddag vond de uitvaart van de Vlaamse zanger Paul Severs plaats in de Sint-Martinusbasiliek in Halle. De plechtigheid werd door zo'n 3.000 mensen bijgewoond, zowel in de basiliek als buiten via een scherm op het plein.

Op dinsdag 9 april maakte Christophe, de zoon van Paul Severs, via sociale media bekend dat zijn vader overleden was. Ongeveer een maand daarvoor was Severs in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht na een hartaanval tijdens een fietstocht.

Hij werd door de dokters in een kunstmatige coma gehouden en ontwaakte. Daarna belandde de zanger echter nog twee keer in een coma, en werd zijn herstel onzeker. Na een lange strijd overleed hij op 70-jarige leeftijd. (VRTNWS)

Beelden vid Peter De Smedt/Showbizzsite.

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto