'Het Mols gemeentebestuur dankt alle vrijwilligers en verenigingen voor het ongelooflijk vlotte verloop van de verdeling van de mondmaskerpakketten afgelopen dagen.

Een heus huzarenstuk! Een dikke duim voor de 70 vrijwilligers en elf verenigingen die de pakketten op drie à vier dagen tijd samenstelden en over maar liefst 15.224 brievenbussen verdeelden. Weer een mooi staaltje van MooiMol op z'n best!

In het mondmaskerpakket zit een brief van het gemeentebestuur, een infomagazine, mondmaskers en bijhorende filters en een tegoedbon voor de filters van de federale overheid. Door de enveloppe huis-aan-huis te verdelen, informeren we elke inwoner grondig over de huidige coronamaatregelen en geven we hen hulpmiddelen om hen veilig door de exitstrategie te loodsen.

Iets tekort of verkeerd ontvangen?

Ontving je voor elk gezinslid vanaf 6 jaar (geboren in 2014) een juist mondmasker (L mannen, M vrouwen, S kinderen) en bijhorende filter én een tegoedbon voor de filters van de federale overheid? Zo niet, meld dit dan via veiligheid@gemeentemol.be.

Tegoedbon voor het afhalen van twee extra filters, voor elk gezinslid vanaf 6 jaar

In het mondmaskerpakket zit dus ook een tegoedbon voor extra filters. Het gaat om de twee filters van de federale overheid. We bezorgen tegoedbonnen en niet de filters zelf omdat ze te groot zijn om toe te voegen aan de enveloppe die in je brievenbus viel. Je gebruikt deze filters als extra bescherming in:

· een zelfgemaakt en herbruikbaar mondmasker

· de mondmaskers die je van het gemeentebestuur krijgt

· of je gebruikt ze rechtstreeks als mondmasker

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be