Een beetje voetbalfanaat is de hele dag en avond bezig met het afstruinen van allerlei voetbal pagina's in binnen- en buitenland.

Er is een nieuwe website op die markt die je altijd het laatste nieuws brengt, aangevuld met livescores, voorspellingen en (live) statistieken van de wedstrijden vandaag. Hier vind je de hele dag door voetbal.

Wanneer je op zoek bent naar de meest uitgebreide statistieken aangevuld met livescores van elke wedstrijd die er toe doet, ben je hier aan het juiste adres. Bovendien vind je allerlei informatie van elke club op een eigen clubpagina.

Dat betreft clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, maar ook de Eredivisie Vrouwen en Europese competities aan bod,

Ook als je minder geïnteresseerd ben in statistieken maar wilt weten welk voetbal er op tv vandaag is, wordt je niet teleurgesteld.

Elke dag vind je een overzicht van alle aankomende voetbalwedstrijden. Daarbij wordt ook aangegeven op welk kanaal je de wedstrijd live kunt volgen. Een andere mogelijkheid die je krijgt aangeboden zijn livestreams.

Geen illegale livestreams die constant bufferen en waarbij je onverstaanbaar commentaar hoort. Nee, echte livestreams met topkwaliteit beelden via de Nederlandse bookmakers.

Statistieken en het laatste voetbal nieuws

Hoeveel goals vallen er gemiddeld per wedstrijd in de MLS? Wie is de topscorer van de Serie A en hoeveel gele kaarten heeft Olympique Lyon dit seizoen al gepakt? Het zijn zomaar wat vragen die binnen enkele klikken beantwoord worden bij Voetbal Vandaag.

Van elke competitie en elke wedstrijd vind je de meest uitgebreide statistieken. Deze worden bovendien live bijgewerkt.

Behalve de snelste livescores van Nederland, blijf je dus ook constant op de hoogte van het meest uitgebreide en nuttige statistieken. Vanzelfsprekend is er ook voetbalnieuws te vinden bij deze nieuwe voetbalsite.

Ook hier onderscheidt Voetbal Vandaag zich. Zo kom je hier geen half ware transfergeruchten tegen, maar lees je wel als eerste over bevestigde overstappen en zaken die er echt toe doen voor de voetballiefhebber.

De grootste Europese competities, aangevuld met de MLS worden stuk voor stuk besproken. Daarbij komen ook de Champions League, Europa League en Conference League aan bod.

Van deze competities vind je niet alleen de aankomende wedstrijden, maar lees je ook voorspellingen, uitslagen en zelfs de clubhistorie van elke club.

Bij al deze competities geldt weer dat er 24/7 livescores beschikbaar zijn die binnen een seconde worden bijgewerkt. Hiervoor werkt de site samen met de meest betrouwbare en snelle data verwerkingsbedrijven ter wereld.

Die samenwerking zorgt ervoor dat je als bezoeker altijd als eerste op de hoogte bent van de belangrijkste gebeurtenissen bij een wedstrijd.
De real-time livescores worden aangevuld met balbezit percentages, aantal gevaarlijke kansen en bijvoorbeeld schoten op doel.

Zelfs als je een wedstrijd niet live kunt kijken, blijf je met deze uitgebreide informatie altijd op de hoogte.

Het concept van Voetbal Vandaag is duidelijk: no-nonsens voetbalnieuws met de meest uitgebreide statistieken en livescores.

De livestreams, het voetbal op tv programma en de voorspellingen tonen keer op keer hun waarde.

Samenvattend is Voetbal Vandaag een overcomplete voetbalsite die je binnen de kortste keren alle andere voetbal gerelateerde websites laat vergeten.'