U bent hier

Voetbalbond laat supporters deze zomer ontdekken welke Rode Duivel ze zijn

Nationaal
10.07.2020 - 10.47u
Door: Mark Jaspers

De Belgische Voetbalbond lanceert op zijn website de test 'Welke Duivel ben je?'. De online test matcht tijdens de zomervakantie supporters met de Rode Duivels waar ze het meest op lijken.

De matchmaker legt de antwoorden op 23 eenvoudige meerkeuzevragen naast die van de 35 Rode Duivels die het afgelopen seizoen voor onze nationale ploeg speelden. De speler waarmee je de meeste interesses deelt, staat bovenaan je lijstje. Wie deelneemt, maakt meteen ook kans op een gesigneerd shirt van zijn of haar speler.

Ben je een fervent gamer, ben je een modefreak, eet je graag sushi of smaakt een goede steak met friet je meer?

Het zijn slechts enkele vragen waarmee de Belgische Voetbalbond je op basis van je favoriete hobby's, reisbestemmingen en lievelingseten vergelijkt met onze Rode Duivels. Dat is een ideale afleiding nu het Europees Kampioenschap verschuift naar 2021.

"Normaal zouden we vandaag onze Rode Duivels op de voet volgen tijdens het Europees Kampioenschap. Om de pijn wat te verzachten, hebben we een online test ontwikkeld om onze supporters onze nationale voetbalhelden beter te leren kennen naast het veld." Manu Leroy, Directeur Marketing & Communication bij de Belgische Voetbalbond

Voetbalbond speelt deze zomer voor matchmaker

De KBVB wil na de #HomeGames de Belgische voetbalfans een extra dosis fun en entertainment bieden in deze dagen zonder nationaal voetbal. Waar de Voetbalbond de supporters met de #HomeGames de carrière van de Rode Duivels al beter leerde kennen, gaat het nu een stapje verder. Met de online matchmaker leren de fans nu ook de interesses naast het voetbalveld van onze nationale voetbalhelden kennen.

De Voetbalbond werkte voor de matchmaker 'Welke Duivel ben je?' samen met het marktonderzoeksbureau IVOX. De 35 Rode Duivels die het afgelopen jaar voor de nationale ploeg geselecteerd werden, hebben in juni een set van 23 vragen beantwoord. Op basis van hun antwoorden, matcht de test de Belgische voetbalsupporters met onze nationale voetbalhelden.

Voetbalsupporters kunnen tijdens de zomermaanden juli en augustus meespelen met de test 'Welke Duivel ben je?' op de website van de Voetbalbond www.rbfa.be. Daarna kunnen ze hun resultaat delen via sociale media. Zo maken ze kans op een gesigneerd voetbalshirt van alle Rode Duivels.

imageMeer nieuws

Planten voor studentenkamers

Planten voor studentenkamers
Geel | Kempen regio 24.11.2020 - 10.31u

‘De Prinses van Coronaland’, een sprookje tegen de angst

‘De Prinses van Coronaland’, een sprookje tegen de angst
Kasterlee | Neteland | Vlaanderen 24.11.2020 - 08.56u

Cunina viert haar 30-jarig bestaan

Cunina viert haar 30-jarig bestaan
Kempen regio | Vlaanderen 24.11.2020 - 08.24u

Drukkerij Van Dingenen wordt onderdeel van Drukservice Impressa

Drukkerij Van Dingenen wordt onderdeel van Drukservice Impressa
Herentals | Kempen regio 23.11.2020 - 19.52u

Gault&Millau-gids: "Perspectief op 2021 bieden" - ook Kempen scoort goed

Gault&Millau-gids: "Perspectief op 2021 bieden" - ook Kempen scoort goed
Herenthout | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen | Vorselaar 23.11.2020 - 18.03u

Rouwregister Lowieke Cloots SKS (2)

Rouwregister Lowieke Cloots SKS (2)
Herentals 23.11.2020 - 17.41u

Voormalig BRT-directeur Jan Ceuleers (85) overleden

Nationaal | Vlaanderen 23.11.2020 - 17.21u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto