De voetbalwedstrijd Wezel Sport tegen ASV Geel van zondag 24 april om 15 uur wordt gespeeld in het Armand Melis Stadion in Dessel.

Dat besliste de gemeentelijke veiligheidscel op basis van een risicoanalyse door de politiediensten. Het gemeentebestuur en Wezel Sport vragen begrip voor deze beslissing. .

De gezellige en moderne sportinfrastructuur van Wezel Sport is jammer genoeg onvoldoende uitgebouwd om op een veilige manier grote aantallen supporters te ontvangen voor deze beladen wedstrijd.

Als Wezel Sport deze wedstrijd wint, speelt het kampioen in 1ste provinciale en promoveert de club naar de nationale voetbalreeksen in 3de Amateurklasse. Wanneer ASV Geel de overwinning behaalt, maken zij een grote kans op het kampioenschap.

Begrip voor ontgoocheling

Het Armand Melis Stadion beschikt over alle vereiste infrastructuur om supporters veilig en in alle comfort te ontvangen. Het stadion is bovendien voorzien op het scheiden van thuis- en uitsupporters.

Voor Wezel Sport betekent de noodgedwongen verhuis een financiële aderlating. Het gemeentebestuur begrijpt dan ook de ontgoocheling. Veiligheid komt evenwel op de eerste plaats.

Kaarten die in voorverkoop werden aangekocht, blijven geldig. Ook op de dag zelf kunnen aan de kassa's nog tickets aangekocht worden. Ook supporters van ASV Geel zijn van harte welkom. Een spannende wedstrijd is alvast verzekerd.