U bent hier

Voka : 'Heylen Group finalist voor Prijs Ondernemen 2020'

Herentals | Kempen regio | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
30.06.2020 - 16.34u
Door: Herman Gezelle

Heylen Group uit Herentals is de laatste kanshebber voor de Prijs Ondernemen 2020. Ze zijn door het bestuur van Voka Lokaal Kempen West voorgedragen als winnaar voor hun regio.

“Zeer leuk om deze erkenning te krijgen. Onze visie is en blijft: ‘van de Kempen naar de wereld’”, zegt Wim Heylen, executive chairman van Heylen Group. 

Alle 9 kanshebbers voor de Prijs Ondernemen 2020 zijn nu bekend. Met Heylen Group uit Herentals heeft ook Voka Lokaal Kempen West zijn finalist naar voor geschoven. 

“Het is altijd leuk om een bepaalde erkenning te krijgen. Blij dat die prijs van Voka komt”, zegt Wim Heylen, executive chairman van Heylen Group.

“We zijn een industriële family office en we investeren in bedrijven. Vandaag zijn we actief in tien sectoren, met zo’n 2.400 mensen. Wij creëren kansen voor mensen die willen ondernemen. Als partners en bedrijfsleiders binnen onze groep.

Maar evenzeer voor mensen die hun bedrijf willen overlaten en de volgende stap willen zien die hun bedrijf kan maken. En dat is mogelijk binnen onze groep.”

“Wat ons typeert is: ‘van de Kempen naar de wereld’. We slaan onze vleugels uit en hebben een internationale ambitie”, zegt Heylen.

De award van Voka Lokaal Kempen West werd overhandigd door Frederick Jonckheere, voorzitter van de Voka Lokaal-afdeling.

Met activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Italië en Finland heeft Heylen Group jarenlange ervaring opgedaan in een breed scala van sectoren zoals de retail, logistiek en vastgoed.

Stemmen op favoriet

Sinds 2 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Alle namen zijn nu gekend.

Vanaf 1 juli 2020 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 17 september weten we wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2020 wordt.

Alle negen finalisten voor de Prijs Ondernemen :

2 juni: PFL
4 juni: BelOrta
9 juni: Emergo Group
11 juni: Narviflex
16 juni: Vosschemie Benelux
18 juni: DiBO
23 juni: WIcreations
25 juni: Q-lite
30 juni: Heylen Group.

Foto Guy Beyens/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuw boek: 'De magische werkelijkheid van het Kastelse landschap'

Kasterlee | Kempen regio | Neteland 26.10.2020 - 20.42u

Creëer jouw lichtpuntje tegen kanker

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 26.10.2020 - 20.36u

23 coronaboetes sinds maandag 19 oktober

Geel | Laakdal regio 26.10.2020 - 11.32u

Opnieuw opnames mogelijk in H. Hartziekenhuis Mol

Opnieuw opnames mogelijk in H. Hartziekenhuis Mol
Kempen regio | Mol 26.10.2020 - 10.38u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto