Dinsdagavond brachten een 40-tal ondernemers leden van Voka Kempen een geslaagd bezoek aan Garage Peeters Waldan Groep op de Herenthoutseweg in Herentals.  Garage Peeters won in juni dit jaar de eerste Voka Kempen Publieksprijs tijdens de proclamatie van de Prijs Ondernemen.  Dit is een initiatief van de Kempense Kamer om bedrijven die bijdragen tot de sociaal-economische welvaart van de regio te belonen en hen aan te moedigen. Peeters won ook al de Voka LON-award eerder dit jaar.

Michael Peeters, CEO van Garage Peeters Waldan Groep, kon knappe cijfers meedelen over 2013 : een constante commerciële groei van de 4 brands : Jaguar, Land Rover, KIA en DAF. 

Toffe en gemotiveerde medewerkers, plannen voor uitbreiding en extra vernieuwing

Michael Peeters : 'Ik ben bijzonder fier op m'n toffe en gemotiveerde medewerkers.  Vorig jaar is mijn vader onverwacht en veel te vroeg overleden. Het is mijn vader die van een kleine garage een groep gemaakt heeft. De Groep Waldan, met een verwijzing naar de voornamen van mijn vader Walter en mijn moeder Daniëlla, staat ondertussen voor de KIA Garage Peeters, Land Rover Peeters Motors, Jaguar Garage W. Peeters, DAF Garage Peeters en Carrosserie Peeters. Het is dankzij het harde werk en de visie van mijn vader dat we vandaag zover in de Kempen staan. 

We zijn volop bezig met de plannen voor uitbreiding en extra vernieuwing in onze toonzalen. Onze parking is nu stevig beveiligd en volledig vernieuwd. Hiermee besparen we alleen al 87.000 euro per jaar.'

De ondernemers kregen tenslotte nog een gedetailleerde rondleiding in de verschillende afdelingen Jaguar, Land Rover (n.v.d.r. binnenkort 1 brand Jaguar Land Rover), KIA en DAF. 

Op de foto o.a. Frederick Jonckheere voorzitter van Voka Kempen West, Jan Hendrickx algemeen directeur Voka - Kamer van Koophandel Kempen, en Michael Peeters van Garage Peeters Waldan Groep.           Foto's Guy Verellen / Nnieuws.