U bent hier

Voka Kempen : na U2, nu ook Réveillon 2014 uitverkocht

Kasterlee | Kempen regio
09.12.2014 - 17.00u
Door: Herman Gezelle

We naderen met rasse schreden het einde van het jaar, traditioneel een moment van achteruitkijken en vooruitblikken. Ook Voka – Kamer van Koophandel Kempen doet dit op 11 december tijdens de jaarlijkse Réveillon - dit jaar bij Ijsboerke in Tielen. ‘Voor de eerste keer hebben we de inschrijvingen vroegtijdig moeten afsluiten’, zegt Jan Hendrickx (foto), algemeen directeur van Voka – Kamer van Koophandel Kempen.

‘Met het recordaantal van 650 inschrijvingen zit de zaal helemaal vol.’

Op het einde van het jaar mag de blok er even af en is het tijd om de batterijen even op te laden. Ook bij de hard werkende Kempense ondernemers. Voka – KvK Kempen kiest meestal voor events met inhoud. Op het einde van het jaar mag het iets frivoler. ‘Met onze Réveillon proberen we onze leden elk jaar een moment aan te bieden om het werkjaar in stijl af te sluiten’, vertelt Hendrickx.

‘We kiezen bewust voor een licht programma met walking dinner en de nodige aandacht voor het showelement. De nadruk ligt tijdens de Réveillon op het hebben van een leuke avond in ondernemend gezelschap. Het feit dat het aantal aanwezigen ieder jaar stijgt - met dit jaar een recordaantal van meer dan 650 bezoekers – bewijst dat deze aanpak gesmaakt wordt.

En volgend jaar moeten we dus duidelijk op zoek naar een grotere zaal. Ondernemers die zo’n ruimte ter beschikking kunnen stellen, mogen zich dus alvast melden (lacht)’. Foto archief / N.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto