Het bestuur van Voka Kempen West heeft Deca Packaging Group uit de Toekomstlaan Herentals verkozen tot winnaar van de LON-award Voka Kempen West 2015. Dit nieuws is maandagavond in Link 21 bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie met afgevaardigden van 105 bedrijven, tussen de appelbollen en worstenbroden op Verloren Maandag.

Voorzitter Frederick Jonckheere mocht de primeur aan de aanwezigen meedelen. Deca Packaging Group dingt op 12 juni mee naar de Prijs Ondernemen 2015.

Een super blije CEO manager Patrik De Cat : 'Ik ben aangenaam verrast met deze award.  Het is een erkenning als lokale ondernemer met de horizon op Europa.  Deca Packaging Group blijft regionaal investeren.  We staan aan de top van de sector met continu innovatie in kunststofverpakkingen.  Ons bedrijf heeft nu een joint venture met Marks & Spencer.  Midden 2015 opent onze niieuwe vestiging niet ver van de huidige.  Iedereen is dan welkom om een kijkje te komen nemen. 

Ik ben bijzonder fier op m'n team bij het behalen van deze Voka-award', onderstreept Patrik De Cat.

Vijf winnaars

Voka Kempen West is één van vijf Lokale Netwerken van Voka Kempen (LON) met bedrijven uit de regio Herentals, Herenthout, Grobbendonk en Vorselaar.


De LON-awards van Voka Kempen gaan naar ondernemingen die al jarenlang onafgebroken bijdragen aan de welvaart en het welzijn van onze regio. Vaste waarden, bedrijven die op en top Kempens ondernemerschap uitstralen. 'Het zijn de LON-besturen zelf die een short-list opstellen van bedrijven uit hun regio die aan deze voorwaarden voldoen', legt Jan Hendrickx, algemeen directeur van Voka Kempen uit. 'Het zijn dus de ondernemers zelf die nomineren.

Uit deze short-list van ondernemingen kiest onze professionele jury dan de winnaar van de LON-award. In juni zal duidelijk worden welk van deze vijf mooie bedrijven bekroond zal worden met de Prijs Ondernemen 2015.'

Foto's Guy Verellen / NNieuws.