Het PLATO Sales & Marketing team van Voka – Kamer van Koophandel Kempen streek neer in Antwerpen en nam voor even 't Stad over. Antwerpen, metropool, wereldhaven, culturele melange, bruisende stad, het MAS, ... Dit was het decor waar de Kempense Ondernemers een positieve boodschap brachten van hoop, passie, engagement en samenhorigheid. Op de tonen van The Scene's 'Iedereen is van de wereld' werd er een lipdup opgenomen om het enthousiasme van bedrijfsleiders en medewerkers te verspreiden.

Want jij staat niet alleen
Ondernemers gaan alle dagen voluit om hun bedrijf voort te stuwen en te laten openbloeien. Zo zorgen ze voor inkomens, welvaart en welzijn. Maar groeien kan je niet alleen. Daar heb je een gedreven team voor nodig wat met dezelfde passie dezelfde richting uitgaat. Veel van ieders harde werk zie je niet, maar is er wel.

En als het goed gaat, wordt er gedeeld, want ondernemers do care. We kunnen soms al eens niet met elkaar, maar zeker niet zonder elkaar in deze wereld.
Samenwerken is dus de boodschap en aan iedereen geven we de goesting om te ondernemen graag door.

Iedereen is van de wereld
PLATO is een bedrijfsnetwerk waar de deelnemers ervaringen delen om sterker te ondernemen. Het staat open voor iedereen die vooruit wil. En het is vaak hard aan de weg timmeren om er te komen.

In business geldt immers de wet van vraag en aanbod. Men moet je kennen om te kopen. Een goede communicatie, marketing & salesstrategie is dan ook essentieel; zeker in deze digitale, mondiale omgeving. Maar iedereen is van de wereld, dus zeker ook onze Kempense ondernemers en daar zijn we trots op.

Het PLATO Sales & Marketing team, wat bestaat uit 17 deelnemers, werkt een heel jaar intensief rond dit thema om meer en beter te communiceren. Ze brengen alvast hun zelf ontworpen logo en groepsnaam 'Ideas R Us' in beeld: de PLATO groep als broeihaard van energie; zij zijn de ideeën. Want ondernemen is ook creativiteit en fun. Deze enthousiaste groep stuurt hun positieve boodschap de wereld in met een lipdup.