U bent hier

VOKA : 'Kom uit de doos' in Aldhem op 25/9

Grobbendonk | Kempen regio
13.08.2014 - 14.29u
Door: Herman Gezelle

Voka Kempen heeft haar Ledenontmoeting in een nieuw kleedje gestoken. Dit jaar zijn alle leden op donderdag 25 september welkom in het Grobbendonkse Aldhem Hotel op het event 'Kom uit de doos'. Deze namiddag zal in het teken staan van 'Ontmoeten', 'Ontdekken' en 'Ontwikkelen'.  De Ledenontmoeting blijft de perfecte plek om kennis te maken met de jongste aanwinsten van de Voka Kempen-familie. De nieuwe leden komen letterlijk 'uit hun doos' en stellen zich aan de aanwezigen voor. Nieuw dit jaar is dat ook bestaande leden en partners de kans krijgen om zich in de vitrine te zetten.

Naast nieuwe mensen ontmoeten kan je vanaf nu tijdens de Ledenontmoeting ook op ontdekking en aan je ontwikkeling werken. Tijdens verschillende breakoutsessies zullen diverse sprekers je laten proeven van de verschillende diensten, opleidingen en mogelijkheden die Voka Kempen voor haar leden in petto heeft. (Voka)

Foto archief Nnieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto