Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voka Open Bedrijvendag groot succes met méér dan 350.000 bezoekers

Voka

Vandaag verwelkomden meer dan 200 Vlaamse en Brusselse bedrijven het grote publiek op de 32ste editie van Voka Open Bedrijvendag, dat dit jaar uitpakte met de slogan "Samen Ondernemen, Samen Groeien, Samen Deuren Openen". Meer dan 350.000 mensen namen een kijkje achter de schermen van hun favoriete bedrijven. Er werden naar goede gewoonte technische snufjes gedemonstreerd, ondernemersverhalen verteld, jobs uitgeprobeerd, hapjes geproefd en weetjes verzameld.

"Voka Open Bedrijvendag is en blijft een unieke gelegenheid om te zien hoe het er aan toe gaat bij de vele bloeiende bedrijven die we rijk zijn", vertelt directeur Voka Open Bedrijvendag Inge Claerhout.

"Voor velen intussen een vaste afspraak, voor anderen de eerste keer, maar tezamen daagden meer dan 350.000 bezoekers op bij ruim 200 bedrijven, een groot succes en een cijfer waar we erg fier op zijn! Ondernemers stelden met trots hun deuren open, om aan kijklustigen te tonen welke oplossingen ze in petto hebben voor de noden van vandaag en morgen. De goesting om te zien, voelen, ruiken en proeven waar die ondernemers mee bezig zijn, was wederom tastbaar." 

Foto boven: Vlaams minister van werk Jo Brouns assembleert zijn eigen gepersonaliseerde reiskoffer bij Samsonite in Oudenaarde / foto's A. Bracke Voka/ en imec/N.

Voka

Deel dit artikel