Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voka Open Bedrijvendag laat zien hoe Antwerpen experimenteert, innoveert én inspireert

Voka

Is je inner barista benieuwd naar de kunst van koffiebranden? Vraag je je af wat er met de blauwe zak gebeurt nadat je hem op straat zet? Of wat een drone te maken heeft met leidingonderzoek?

Noteer dan Voka Open Bedrijvendag in je agenda, want op zondag 1 oktober  zwaaien heel wat Antwerpse bedrijven hun deuren fysiek en digitaal open voor een kijkje in de coulissen. 

Vlaanderen barst van het ambitieus en innovatief ondernemerschap. Voka Open Bedrijvendag wordt al voor de 33e keer georganiseerd, dankzij een samenwerking tussen Roularta Media Group en Voka.

Ook dit jaar opnieuw nemen talloze trotse en toonaangevende bedrijven deel, maar liefst 235 fysieke bedrijfssites en 32 digitale. Het uiteenlopende aanbod prikkelt ieders zintuigen én ondernemerszin, van jong tot oud! 

Kom kijken op zondag 1 oktober naar de goede zaken die onze Vlaamse ondernemingen elke dag weer realiseren. Als ondernemingen het goed doen, dan gaat het ook goed met de samenleving. Alle deuren gaan wagenwijd open voor het grote publiek. Zowel bij grote en bekende bedrijven als bij starters of innovatieve familiebedrijven valt veel te ontdekken. We mogen met z’n allen fier zijn op onze mooie Vlaamse ondernemingen. Daarom Open Bedrijvendag van Voka!
Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka

Digitale rondleidingen verbreden het aanbod

Na het enorme succes van de digitale editie in 2020 en de hybride edities in 2021 & 2022, borduurt Voka Open Bedrijvendag verder op dit concept: 

"We hebben gemerkt dat mensen ook vanuit hun thuisomgeving graag binnenkijken bij bedrijven. Vorig jaar brachten meer dan 1 miljoen mensen doorheen het jaar een digitaal bezoekje aan één of meerdere deelnemende bedrijven", vertelt Inge Claerhout, directeur van Voka Open Bedrijvendag. "Het is een uitgelezen kans voor bedrijven die omwille van praktische, hygiënische of veiligheidsredenen niet kunnen deelnemen aan het fysieke evenement, om via digitale rondleidingen aan de honderduizenden bezoekers te laten zien wat ze in hun mars hebben."

 
 
Foto :  Drone College aan Zandberg in Westerlo is ontstaan vanuit een passie voor luchtvaart, zo is Tom Verstappen, de oprichter van Drone College, de eerste dronepiloot in België.
Drone College in Westerlo

Drone College in Westerlo

Zandberg 50, Westerlo, België

Voka

Deel dit artikel