U bent hier

Voka Open Bedrijvendag opnieuw immens succes met meer dan 520.000 bezoekers (1)

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
06.10.2019 - 17.01u
Door: Herman Gezelle

Vandaag verwelkomden meer dan 300 Vlaamse en Brusselse bedrijven het grote publiek op de 29e editie van Voka Open Bedrijvendag, dat dit jaar in het teken stond van duurzaam ondernemen.

Meer dan 520.000 mensen namen een kijkje achter de schermen van hun favoriete bedrijven. Er werden naar goede gewoonte technische snufjes gedemonstreerd, ondernemersverhalen verteld, jobs uitgeprobeerd, hapjes geproefd en weetjes verzameld.

"Het is altijd hartverwarmend om te zien hoe leuk en interessant mensen het vinden om een blik achter de bedrijfsmuren te werpen. Maar deze editie toch net iets meer. In het klimaatdebat wordt soms met de vinger naar bedrijven gewezen.

Dankzij deze editie in het teken van duurzaamheid, kunnen de bezoekers mee ontdekken hoe onze bedrijven net een positieve en vaak zelfs voortrekkersrol spelen.

Bedrijven zijn immers een deel van de oplossing, niet het probleem. We moeten volop de kaart trekken van innovatie en ik ben blij dat zovelen vandaag prachtige voorbeelden bezocht en ontdekt hebben", aldus Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka.

Voka Open Bedrijvendag lokte dit jaar meer dan 520.000 bezoekers naar meer dan 300 bedrijven. Directeur Cynthia Coulier licht toe: "Dit jaar pakten we opnieuw uit met een gediversifieerd aanbod van nieuwe, interessante, leuke en unieke bedrijven uit verscheidene sectoren om alle bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Voka Open Bedrijvendag brengt het grote publiek en het ondernemerschap samen, en legde dit jaar de focus op duurzaam ondernemen! Ontdekken, ontmoeten, beleven en doen ondernemen is onze missie."

Voka Open Bedrijvendag 2019 in cijfers

Provincie Antwerpen

APB Kamp C (Westerlo) - 2.000

Viabuild nv (Puurs Sint-Amands) - 1200
Wienerberger (Beerse) - 2800
Vlotter (Boom) - 2000
Wim Verhuur (Sint-Katelijne-Waver) - 3000
Aspen (Wilrijk) - 1500
Verkooijen Logistic Solutions (Hoogstraten) - 1000
Dierenartsenpraktijk De Vrijheid (Hoogstraten) - 1000.

Straks meer met onze reporter Mark Jaspers in onze regio  Kempen/Neteland.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto