Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voka Open Bedrijvendag zondag : 'Sun Eco in Herentals een must, ervaring, vakmanschap, 100% tevredenheid'

Sun Eco

Voka Open Bedrijvendag vindt volgende zondag 1 oktober tussen 10u en 17u. Ontdek de passie van de verschillende deelnemende bedrijven, hoe bedrijven te werk gaan, waar vrienden en familieleden werken.  De deelnemende bedrijven tonen met trots wat er dag in, dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt.

Sun Eco in Herentals een must : ervaring, vakmanschap, 100% tevredenheid

"Al onze projecten worden met de klant besproken zodat we een persoonlijk aanbod kunnen bezorgen. Zo weet u als klant van A tot Z wat u te wachten staat", zegt CEO Dries Dams van Sun Eco aan Laagland Herentals.

"Afhankelijk van uw wensen, situatie, daktype, enz. gaat Sun Eco steeds op zoek naar de meest passende oplossing voor uw woning of bedrijf. Zo garanderen wij een op maat gemaakte oplossing voor al onze klanten.  Efficiëntie en duurzaamheid zijn de twee pijlers binnen Sun Eco.

Met het oog op de toekomst en op een groenere samenleving bekijken onze adviseurs steeds hoe wij de efficiëntie van uw systeem kunnen optimaliseren."

Voor de kleine bezoekers staat op de Open Bedrijvendag zondag een springkasteel klaar voor ontspannende speelfun, en je kan heel wat activiteiten beleven rondom hernieuwbare energie." Afspraak zondag 1/10 tussen 10 en 17u Laagland 10 Herentals.

https://suneco.be/

URL

Laagland 10, Herentals, België

Sun Eco

Deel dit artikel