Vrijdagavond zetten de nieuwe uitbaters van het Volkshuis/Revue hun deuren wagenwijd open. Talrijke Netelanders waren van de partij.



Een feestje is nooit compleet zonder muziek, en daarom werd Revisound ingeschakeld. Zij hadden tal van artiesten uitgenodigd. Er was voor ieder wat wils, crooners, Nederlandstalig, een slow, een wals of een ambiancenummer, alles passeerde de Revue.

Zo konden de aanwezigen onder andere genieten van Toon Maas, Tina Rosita, Jannick, Andreo Schon, Danny Riley, Yana, Rudy Jones, Tanyana en René Devree

Ook onze Netelandse parel Sabine kon natuurlijk niet op dit feestje ontbreken. En zoals we al lang weten, slaagde ze er moeiteloos in om het publiek mee te krijgen, niet  alleen vanop hun stoel, maar ook naast haar op de dansvloer.

Nieuwe André Van Duin
Er werd niet altijd live gezongen, maar deze keer was dat niet erg, Animolly, in het circuit een gekend bandparodist, zorgde moeiteloos voor een kramp in de lachspieren. Wie deze artiest al heeft bezig gezien, maakt moeiteloos de vergelijking met André Van Duin, dus echt wel kwaliteit.

Verschillende themadagen in aantocht
De nieuwe uitbaters zullen de volgende maanden meermaals in samenwerking met Revisound talrijke activiteiten organiseren, gaande van een spaghetti-avond tot een karaoke. Hou daarom ook onze kalender in de gaten.

Voor meer info: www.revisound.be

Foto's: Peter Vissers/Nnieuws