"We wisten dat Voach enkele ervaren speelsters in hun rangen heeft die het verschil kunnen maken. Door gericht op te slagen en een goede organisatie in onze blok-defence zijn we er in geslaagd om onze tegenstrever nooit in de wedstrijd te laten komen. Op basis van een ongelooflijke inzet zijn we Voach de hele wedstrijd blijven domineren.

Met setter Evelien Van Gestel in een hoofdrol wisten onze aanvalsters vanuit alle hoeken te scoren en kon Voach nooit een antwoord vinden op ons spel.
We moeten blijven werken want we hebben zowel technisch als tactisch nog veel groeimarge over. De resultaten die we nu behalen zijn dan ook een stuk de verdienste van de geweldige sfeer binnen de groep en op de tribune. Iedereen wil werken voor iedereen. Een speelster die een mooie receptie brengt of een knappe verdedigende actie doet krijgt evenveel lof als de speelsters die aanvallend de bal tegen het canvas slaat en dat is mooi om te zien.

Maandag hebben we nog kunnen nagenieten van de mooie overwinning maar vanaf dinsdag begint de voorbereiding naar de volgende wedstrijd. Volgend weekend moeten we naar VC Zoersel, de club waar ik zelf 9 prachtige jaren heb beleefd. Het zal zeker een moeilijke wedstrijd worden want VC Zoersel heeft een technisch sterke ploeg en geen zwakke schakels. Ik ben blij dat ik er nog eens naartoe kan en weet nu al dat het voor mij weer een beetje raar zal aanvoelen want de volleybalclub VC Zoersel zit nog steeds in mijn hart en ik zal er zeker enkele goede vrienden tegen komen. Setstanden: 25-12, 25-13, 25-17"
 
Verslag Gerd Van den Bosch/VC Herenthout/Nnieuws.be