Mendo verloor zijn wedstrijd in het kader van de Beker van Antwerpen tegen Vosselaar met 2-3.   Bij beide ploegen vielen dit jaar al verschillende spelers uit door kwetsuren en Mendocoach Raf Vekemans zag vorige week ook nog spelverdeler Yannick Wijnen met een voetblessure in de lappenmand belanden. Dries Vekemans werd bereid gevonden om zijn vroegere ploeg uit de nood te helpen. Nathan Peeters trainde de voorbije week weer voluit mee maar werd veiligheidshalve nog vervangen door middenman Yannick Slaets.

Mendo begon het best aan de wedstrijd en kon, ondanks de krachtige aanvallen van Glenn Sommen en Dirk Luyten, toch nog vrij makkelijk de eerste set binnenhalen met 25-22.

In set 2 werd het superspannend en kregen we enkele heel mooie ralleys te zien. Bij setbal voor Vosselaar kreeg  Mendo een onterechte netfout aangerekend waardoor Vosselaar de set won met 28-30.

Ook in de derde set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en kregen we aan beide kanten zowel verdedigend, aanvallend en serverend volleybal van de bovenste plank. Mendo moest weer met het kleinste verschil de duimen leggen. (25-27).

Deel 4 gaf de thuisploeg de kans om de bordjes weer in evenwicht te brengen en dat deden ze dan ook met 25-22.

In de tie-break nam Vosselaar onder impuls van de sterk spelende Sommen en Luyten  revanche voor de competitienederlaag van enkele weken geleden en won overtuigend met 11-15.

Speelden :  Yannick Slaets, Wout Van Dyck, Joren Appels, Wouter Gijsemans, Stijn Debecker, Bob Douwen, Libero :Marijn Claes

Kwamen in  : Dries Vekemans, Michel Mariën, Nathan Peeters

Verslag: Annemie Daems/Nnieuws.be