In de Kempen is Volvo zowat synoniem van Van Houdt, het garagebedrijf met vestigingen in Geel, Herentals en Turnhout.

Exact 75 jaar geleden begon het allemaal met een vestiging in Geel en net daar wordt het startschot gegeven van een ambitieus investeringsprogramma dat de komende jaren de 3 Van Houdt vestigingen in een nieuw jasje gaat steken.

'Op een nieuwe locatie gelegen aan de Molseweg (N71) wordt op 7 juni de eerste spade gestoken van een ecologisch nieuwbouwproject volgens de allernieuwste Volvo richtlijnen', zegt directeur Edwin Van Houdt.

'Op een totale vloeroppervlakte van 3.750m² zullen de klanten ontvangen worden in een modern kader waarin uiteraard de authentieke Zweedse roots van het merk niet ontbreken.'

Volvo Personal Service (VPS)

'Om een perfecte klantenservice te garanderen zullen de medewerkers opgeleid worden in het Volvo Personal Service (VPS) concept', vervolgt directeur Edwin Van Houdt. Om de doorlooptijden te halveren werken meerdere technici samen aan de auto.

Door het kortere tijdsverloop kunnen de klanten intussen in een gezellige lounge plaatsnemen en zich zo extra reistijd van en naar de werkplaats besparen.

Tegen begin 2019 ontvangt het Van Houdt Geel team u graag in de nieuwe vestiging.' (pp)