Geen autosalon in Brussel dit jaar, maar wél zeer goed nieuws : de super saloncondities lopen verder bij jouw Volvo-dealer Van Houdt Kempen. 

'Nog tot 28 februari geniet je van straffe kortingen tot méér dan €10.000', zegt Edwin Van Houdt, afgevaardigd bestuurder van Van Houdt Groep Kempen.  

'Onze concessies in Herentals, Geel en Turnhout zijn open om je, volledig coronaproof, te begeleiden in je aankoop. We adviseren om vooraf telefonisch of via onze handige online boekingstool een afspraak te maken met uw persoonlijke Sales Advisor. Klik HIER voor je afspraak.  Je voelt je meteen thuis.'

Volvo Selekt

'Wanneer je voor een Volvo Selekt kiest, koop je meer dan een tweedehandswagen. Alleen de beste Volvo’s worden geselecteerd om het Selekt label te dragen. We houden alleen rekening met de beste kwaliteit en jouw veiligheid.

Geniet nog tot en met 28 februari van unieke voordelen.

  1. Tot 48 maanden garantie
  2. Financiering vanaf 0,99% interestvoet zonder voorschot
  3. 10% korting op een Volvo Amazon BA en omnium verzekering
  4. Bij aankoop van een velgenset geven wij u de 4e velg gratis.

Bezoek nu www.groepvanhoudt.be voor het mooiste tweedehandsaanbod.'

VOLVO XC 40 RECHARGE : GEBOUWD IN BELGIË GENT 

VOLVO RECHARGE. ONTDEK ONS GAMMA VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN PLUG-INHYBRIDEWAGENS
 

Ervaar deze nieuwe luxe die direct vermogen combineert met weinig of geen uitstoot. Volvo Recharge gebouwd in GENT,  brengt je technologie, design en duurzame materialen die je rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Volvo Cars gaat zijn productiecapaciteit voor elektrische wagens in de Gentse fabriek de komende jaren verdrievoudigen.

Tegen 2022 zal de capaciteit voor elektrische wagens 60 procent van de totale productie bedragen. Na de succesvolle lancering van de XC40 Recharge in 2020 bereidt de fabriek zich ook voor om in de loop van dit jaar een tweede volledig elektrisch model te produceren.

2020 was een bijzonder jaar voor de Gentse fabriek. In totaal werden 194.890 wagens geproduceerd', besluit Edwin Van Houdt. (vh-ad)  Beelden Volvo / Nnieuws.