De organisatoren van het driedaagse zomerevent Herentals Fietst Feest mochten zaterdag bij Volvo Van Houdt Kempen op de Lierseweg 2 promo-Volvo-wagens voor hun event afhalen.

Daarmee bestendigt directeur Edwin Van Houdt een sterke samenwerking die al vele jaren loopt.

Volvo Van Houdt Kempen selecteerde dit jaar een Volvo S90 en een Volvo XC40 als promowagens. Later volgt nog een Volvo XC60. Daarmee zorgt Volvo Van Houdt voor een opvallende zichtbaarheid van de drie meest recente wagens van het Zweedse merk.

"Deze wagens zijn voor ons zeer belangrijk", zegt HFF-voorzitter Charles Van de Wouwer. "We winnen er niet alleen dagelijks een zeer grote zichtbaarheid mee. De wagens worden ook ingezet voor gebruik door onze vrijwilligers als er ergens flyers worden uitgedeeld voor ons evenement of voor andere promotionele activiteiten.

Daarnaast proberen we deze wagens heel zichtbaar op te stellen als blikvanger op grote evenementen of als volgwagen in wielerwedstrijden in de brede regio."

De voorzitter bedankt mobiliteitspartner Van Houdt Kempen voor de trouwe samenwerking. "Zonder ondernemers zoals Van Houdt dit écht in ons geloven en daar heel trouw in zijn, is een evenement als het onze organiseren onmogelijk.

We zijn één van de grootste gratis evenementen in de provincie Antwerpen.

Dat hou je geen 14 jaar vol zonder trouwe sponsors. De familie Van Houdt is daar een uitstekend voorbeeld van. Chapeau en dank voor wat die mensen voor ons doen."

Het na-Tourcriterium is dit jaar op donderdag 2 augustus. Een week later dan gewoonlijk omdat de Tour omwille van het WK voetbal ook een weekje opschuift.

Herentals Loopt en Feest is bijgevolg op vrijdag 3 augustus. Over het programma van Herentals Feest houden de organisatoren nog even de lippen stijf op elkaar. Pas op zaterdag 5 mei worden de artiesten bekendgemaakt op een brunch voor de sponsors.'

Foto's NNieuws /Bart Timperman.